lunes, 1 de junio de 2009

Participació a la Conferència del President del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Sr Josep Maria Elias i Costa

Bé, doncs en aquesta entrada explico la meva experència en la assistència a la Conferència que es va donar el dia 14/05/'09 a la Sala de Graus de l'edifici MigDia II a les 20:00h de la tarda.

El conferenciant va explicar en que consisteix el Col·legi de pedagogs, la nostra participació al Col·legi i les sortides laborals com a Pedagogs.

Pel que fa al Col·legi de Pedagogs, es una institució que "ampara" en certa manera a les persones licenciades com a Pedagogs o Psicopedagogs, diguem que les ampara perque aquesta Institució te com a objectius: consolidar el perfil de pedagog com a professional, incentivar la qualitat en l'activitat professional, vetllar per la dimensió etica en l'exercici, fomentar el treball en equip, assolir la representació davant l'administració, intervenir a nivell legislatiu i desenvolupar relacions amb altres col·lectius tant a nivell nacional com internacional.

Per altre costat ens varem explicar que a partir del segon cicle de la carrera podem afiliarnos al Col·legi sent gratiuit. I a partir de la nostra filiació podem formar part de la borsa de treball que ells tenen.Per ultim i més endinsant-nos en les nostres necessitats com a alumnes del Practicum I, el Sr Elias i Costa va explicar en que consistia cadasquna de les sortides laborals que tenia el pedagog licenciat quan finalitzés els estudis:
Pdriem esquematitzar rapidament els àmbits on pot treballar un pedagog de la següent manera:
-Educació Reglada
- Educació No Reglada
- Justicia
- Mediació
- Noves Tecnologies i Mitjans de Comunicació
- Organitzacions
- Promoció Económica i Ocupació
- Salut
- Serveis Personals
- Sociocultural i Socioeducatiu
- Esport
dins de cadasqun dels àmbits inclou una série de subàmbits.

Per les persones interesades que vulguin entrar a la pàgina del Col·legi de Pedagogs és la següent: http://www.pedagogs.cat/

Es una pàgina interessant per a nosaltres!
una salutació

No hay comentarios:

Publicar un comentario